Početna Vijesti Nailazimo na neke tragove, 100 verzija nam u glavi! Misterija nestanka fitnes...

Nailazimo na neke tragove, 100 verzija nam u glavi! Misterija nestanka fitnes trenera iz Krnjače, porodica van sebe: Oči ga odaju!

“Gotovo ništa ne znamo, ali radimo ono što je u našoj moći. Policija nam ne daje sve podatke kako se ne bi valjda ugrozila istraga. Ne znamo ništa, nailazimo samo na neke tragove… Sto verzija nam je u glavi, ovo se prije nikada nije desilo, ništa nije ukazivalo da bi on ovo uradio”.

Ovako priča ujak Tomislava Mančića (32) fitnes trenera iz Krnjače koji je nestao prošle nedjelje.

Mladić je nestao prije tačno 6 dana. Porodica od tada traga za njim, a u potragu se uključila i riječna policija. Prema do sada poznatim informacijama, njemu se gubi trag 14. marta kada je napustio zgradu u kojoj živi sa porodicom i uputio se ka Zrenjaninskom putu bez mobilnog telefona i ličnih dokumenata. Do ovog trenutka, nikakvih novih informacija o njemu nema.

“Ne brinite za mene, idem drugim putem”

Zabrinutu i očajnu porodicu još više je potreslo to kada su otkrili da je ovaj mladić ostavio oproštajno pismo. U njemu on moli porodicu da za njega ne brinu i da je on “otišao drugim putem”.

Drugi detalji o sadržaju oproštajnog pisma nisu poznati, a ni porodica o tome ne želi da govori.

Među prvima su informacije o njegovom nestanku objavljene na sajtu Nestali Srbija gdje se navodi da je Tomislav visok 183 centimetara, težak oko 100 kilograma, ima smeđe oči i ćelav je.

Takođe je opisano šta je u trenutnu nestanka nosio crni, vjerovatno “najk” prsluk, i patike iste boje sa bijelim detaljima. Međutim, kako nam je danas rekao Mile Radosavljević, Tomislavov ujak, sada znaju da Tomislav nije nosio odjeću za koju se prvobitno mislio da jeste.

Nestao u maskirnoj jakni

Prema njegovim riječima, prvobitna informacija da je Tomislav bio u crnoj jakni nije tačna.

– Nosio je maskirnu jaknu, ne crni prsluk – kaže on.

Zato se građani sada mole da obrate pažnju da li su vidjeli mladića ovog opisa i ovako obučenog.

Radosavljević kaže da još uvijek nema nikakvih informacija značajnih kada je potraga u pitanju.

“Bilo je poziva, ali to nije bio on”

– Više ljudi nam se javljalo da kaže da su vidjeli mladića koji odgovara njegovom opisu, ali kada smo došli tu gdje su nam javljali u pitanju su bili mladići koji samo liče na njega – kaže on.

Govoreći o toku potrage on kaže da porodica radi sve što je u njihovoj moći kako bi ga pronašli.

Njego ujak ranije je rekao da ništa u njegovom ponašanju nije ukazivalo na to da ima neki problem.

“Tajnovit, ali mnogo dobar momak”

– Vodio je zdrav način života, sportski je tip, atletske građe. Radio je u teretani i držao onlajn treninge. Živio je sa bratom i sa majkom u Krnjači – ispričao je ranije ” ovako Mile Radosavljević, ujak nestalog mladića.

Kako kaže, “on je prava dobrica”.

– Vidite po njegovom liku, oči ga odaju kakav je čovjek. On je malo tajnovit, zatvoreniji tip ličnosti, ali mnogo dobar. Radio je povremeno i kao obezbjeđenje u jednom klubu – rekao je ujak.

 

ekskluziva.ba