Početna Vijesti IZA SEBE OSTAVILA DVA MALA SINČIĆA Preminula poznata influencerica (30): Borila...

IZA SEBE OSTAVILA DVA MALA SINČIĆA Preminula poznata influencerica (30): Borila se s neizdrživim migrenama, ostavila dvoje male djece!

Tridesetogodišnja Džean Tomas, majka dvojice sinova, koja je bila zvijezda na društvenoj mreži TikTok, iznenada je preminula nakon nekoliko mjeseci borbe s neizdrživim migrenama.

Džean iz Donkastera imala je gotovo 67 hiljada pratilaca na ovoj popularnoj platformi. Na TikTok je uglavnom postavljala snimke iz svog svakodnevnog života, poput pripreme ručka za svoje sinove ili odlaska u kupovinu, piše Daily Mail.

Njena porodica je slomljena, kao i veliki broj ljudi koji ju je pratio. Njena smrt ih je šokirala jer nisu znali da je Džeanino stanje toliko loše. Ona jeste u posljednje vrijeme objavljivala snimke na kojima se žali na upalu očnog živca koji prenosi informaciju od oka do mozga, što joj je uzrokovalo stravične bolove.

Zbog toga je proteklih nedjelja često boravila u bolnicama, a u svom posljednjem videu snimila se u bolničkom krevetu, neposredno uoči operacije.

– Ne mogu da podignem glavu, a da mi ne pozli, a kamoli da hodam. Svuda moraju da me guraju na kolicima. Toliko je strašna ova bol – rekla je.

Džean je nedavno otpuštena iz bolnice nakon što je bila podvrgnuta jednonedjeljnom tretmanu zbog strašnih migrena, ali stanje joj se opet pogoršalo.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja kako bi se prikupio novac da bi se pomoglo njenom suprugu. Iza Džean su ostali trogodišnji sin Ajsak i jednogodišnjak Ilajdža. Dosad je sakupljeno oko deset hiljada funti.

Njena najbolja prijateljica, takođe zvijezda društvenih mreža, Alix Rist, na Instagramu se oprostila od Džean.

– Bila je majka dvoje djece, tridesetogodišnjakinja koja nas je iznenada napustila 17. marta. Iako smo znali za njene zdravstvene probleme i neizdržive bolove, vijest o smrti nas je dočekala nespremne i svima su nam srca slomljena. Njena djeca ostala su bez svoje majke. Džean, obećala sam ti da ću učiniti sve što mogu za njih i svoje obećanje namjeravam da ispunim. Volim te – napisala je.

ekskluziva.ba