Početna Vijesti Novosti SAHRANJEN BIVŠI UČESNIK ZVEZDA GRANDA! Cijela Foča je danas plakala zbog smrti...

SAHRANJEN BIVŠI UČESNIK ZVEZDA GRANDA! Cijela Foča je danas plakala zbog smrti mladog pjevača

Bivši učesnik „Zvezda Granda”, 22-godišnji Nemanja Vuković, koji je stradao pre tri dana u saobraćajnoj nsereći, sahranjen je danas u svojoj rodnoj Foči u krugu porodice i prijatelja. Opelo je počelo u 13 časova u Hramu Svetog Save, a potom je pevač sahranjen na groblju Barakovac.

Danas je cela Foča plakala, zbog jednog ugašenog mladog života. Osim rodbine i prijatelja, bilo je i onih koji su došli iz Srbije, gde je Nemanja poslednjih godina pevao, da porodici pruže podršku i isprate na večni počinak pevača.

Skrhani bolom, roditelji i dva brata, primali su saučešće od rodbine i prijatelja koji su došli da se oproste od Nemanje.

Podsetimo, mladi Vuković je tragično okončao svoj život u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovačke petlje, kada je nakon problema sa automobilom pokušao da pretrči auto-put i tada ga je udario autobus.

– Nemanja je tokom vožnje doživeo nezgodu i najverovatnije zbog kvara na točku pevač je izgubio kontrolu i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega su se nalazila dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci na auto-putu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije – kazao je izvor blizak istrazi.


Kurir.rs/24sedam