Početna Rijaliti OGLASIO SE BIZNISMEN koji je povezivan sa Anđelom: Otkrio sve o skupocjenom...

OGLASIO SE BIZNISMEN koji je povezivan sa Anđelom: Otkrio sve o skupocjenom automobilu koji joj je dao

Mladić koga je pominjao Filip Car u jučerašnjem izlaganju otkriva sve u vezi sa vozilom koje se u toku emisije pominjalo!

Sinoć je u “Zadruzi”, tokom emisije “Pitanja gledalaca”, nastao haos kada je Filip Car rešio da iznese “prljav veš” nekadašnje prijateljice Anđele Đuričić, a posebnu pažnju privukla je informacija da je kontroverzna zadrugarka po izlasku iz protekle, pete sezone rijalitija, beogradskim ulicama vozila skupoceni mercedes sa američkim registracijama, koji je u vlasništvu nekadašnjeg učesnika “Zadruge”, beogradskog ugostitelja Pavla Jovanovića.

 

Filip je jasno aludirao na to da Anđela “nije fina kao što se predstavlja”, te da sa Jovanovićem, koji joj je dao automobil na korišćenje, ima nešto više od prijateljstva.

Anđela je ovakve spekulacije demantovala, te objasnila da je Pavle prijatelj njene kume, samim tim i njen, te da je sa njim u isključivo prijateljskom odnosu. Više o ovoj temi klikom na ovaj link.

Kako bi saznali kakva je zapravo priroda odnosa Anđele i Pavla, domaći mediji su kontaktirali Pavla.

– Anđela i ja smo prijatelji, u isključivo prijateljskom odnosu. Potvrđujem sve što je sinoć i sama rekla, ona je moj prijatelj – poručio je on.

Na pitanje da li je Anđela tokom leta koristila njegov automobil, on je rekao:

– Kako posedujem više automobila, ustupio sam Anđeli jedno vozilo koje ne koristim, a sve zbog višegodišnjeg prijateljstva koje negujem sa njenom kumom, koja mi je blizak prijatelj. Moram da priznam, automobil mi je vraćen u boljem stanju nego kada je uzet. Stvarno imam samo reči hvale za tu devojku – poručio je Jovanović.

Za one radoznale, reč je o luksuznom crnom “Mercedesu”.

srbijadanas.rs