Početna Rijaliti Čiji auto na američke table voziš, čuo sam da je u braku?...

Čiji auto na američke table voziš, čuo sam da je u braku? Car iznio sav prljav veš o Anđeli

Anđela Đuričić i Filip Car nakon prijateljstva u spoljnjem svijetu, nedavno su zaratili, kada je on otkrio šta je sve radila prije nego što je ušla u šestu sezonu Zadruge.

Usljed novog okršaja, Car je javno za crnim stolom izrešetao Đuričićevu kada je nastalo pravo ratno stanje, prilikom kojeg su otkrili osobu sa kojom se navodno Anđela viđala, a u pitanju je bivši zadrugar i nekadašnji lJubavnik Dragane Mitar Pavle Jovanović.

– Meni sve ovo što slušam vrijeđa inteligenciju. U nekim stvarima se slažem sa Matorom, a mi smo pogriješili što uopšte sudjelujemo u bilo čemu. Kad je Ana u pitanju, upalio sam onaj moj rijaltii mood. Kod nje mi se ne sviđa jer smatram da ima drugačije mišljenje o ljudima sa kojima je dobra ovdje, ali je 1 naspram 1 ispravna. Jedina je oštećena, a jedina je ispravna. Anđela, u cijeloj ovoj preljubi i s.anju, sa njom sam završio odnos kad sam vidio kako funkcioniše. Ljut sam bio da me ti obmaneš i budeš neko koga ću isticati kao drugačijeg od drugih, a razlika je jer su one transparentne i direktno sve rade, na primjer kao Anita i Viki – govorio je Car.

– Ne petljaj me sa tim čovjekom – rekao je Janjuš.

– Taj čovjek je vrlo ozbiljan i rekao nam je vrlo ružne stvari o njoj. Je l’ sam te napolju pitao čiji auto na američke table voziš? – pitao je Car.

– Da, ali to nije tvoja stvar, to je moj drug – rekla je Anđela.

– Čuo sam da je u braku, zauzet – rekao je Car.

– Pavle Jovanović – rekao je Đogani.

– Hvala Adame, to je vjerenik moje kume. Ne miješam ga u rijaliti iako je bivši učesnik. Darko zna ko je Pavle, ozbiljan dečko, slobodan dečko, Adamov i Petrućijev drug. On je uvijek bio samo moj drug i branio me je – rekla je Anđela.

– Je l’ se ti (Anđela) bojiš onoga što ću ja reći? Meni je došao čovjek i ono što mi je rekao, ja sam mislio da nema šanse. Onda mi je Janjuš rekao da je i njemu drugi čovjek rekao, pa nam je došao treći čovjek i rekao to, to i to. Onda sam te kao drug pitao i ti si me slagala, nisi rekla da je od druga – rekao je Car.

– Nemam ja potrebe da ti pričam o ljudima koji su u mom privatnom životu – rekla je Anđela.

Izvor: Pink.rs