Početna Vijesti Novosti Prijatelj Mirnese Bešlić, koja je ukrala milion eura objavio zajednički video uz...

Prijatelj Mirnese Bešlić, koja je ukrala milion eura objavio zajednički video uz pjesmu “Udri Mujo”!

Prijatelj Mirnese Bešlić, koja je osumnjičena za krađu milion eura u Njemačkoj, Mujo iz Sarajeva objavio je novi videosnimak na TikToku u kojem je prikazano kako se njih dvoje voze pjevajući pjesmu od Lepe Brene “Udri Mujo”.

Ovaj videosnimak je objavio u utorak, ali nije poznato kada je snimljen. Naravno, pretpostavlja se da je isti nastao prije cijele medijske hajke i krađe koja se desila. Snimak možete pogledati ovdje.

Naglašavamo da je video objavio izvjesni Mujo koji se predstavlja kao Mirnesin prijatelj, ali podataka o tome kada je nastao video nema.

Velika bura pokrenula se u javnosti kako u Njemačkoj tako i u BiH za Mirnesom zbog krađe više od milion eura iz kompanije u kojoj je radila.

Za njom je u toku potraga, a policija joj sedmicama ne može ući u trag. U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a prije zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.

Kako je ranije saopćeno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 eura.

ekskluziva.ba