Početna Vijesti Novosti Suprug nestale Beograđanke Ane Volš se oglasio i razbijesnio sve: Zbog njegove...

Suprug nestale Beograđanke Ane Volš se oglasio i razbijesnio sve: Zbog njegove izjave nastao haos na mrežama!

KOHASET, MASAČUSETS – Nestanak Ane Volš (39), Beograđanke koja godinama živi u Bostonu, podigao je Ameriku na noge, a poslije obraćanja Brajana Volša, supruga žene, veliki broj građana SAD sumnja u iskrenost i zabrinutost.

Ana je posljednji put viđena u svom domu kod Bostina na dan Nove godine, kada se uputila na aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Međutim, tada joj se gubi svaki trag.

Na internetu je jutros objavljena izjava Brajana Volša, Aninog supruga. Podsjetimo, on je juče potvrdio krivicu za prodaju lažnih kopija slika Endija Vorhola na “Ibeju” 2021. Tada je pokušao da proda slike za oko 100.000 dolara.

U audio snimku od 43 sekunde, Brajan je izjavio:

„Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ako poznajete nekoga ko je imao kontakt sa njom, pozovite me ako želite“ I dalje navodi, „pitam se da li ste razgovarali s njom u nedjelju, ili posljednjih nekoliko dana, da li znate nekoga ko bi mogao da ima kontakt sa njom. Izvinite što vam smetam, siguran sam da je sve u redu“, navodi Brajan Volš.

Beograđanka Ana Volš je, inače, majka tri mala sina, od kojih najstariji ima 6, a najmlađi 2 godine.

Ana je bila aktivna na društvenim mrežama a njena posljednja objava na Instagramu, stara nedjelju dana, puštena otprilike u vrijeme nestanka, djeluje misteriozno.

– Preuzmi rizik optimizma, glasi njena poruka koja lako može da se protumači kao njena novogodišnja želja ili zadatak da u narednoj godini bude mnogo optimističnija i vedrija.

S obzirom da je majka tri mala sina, koje stalno spominje i pokazuje na mrežama, djeluje veoma nevjerovatno da bi nekud sama otišla bez njih pošto je šef lokalne policije koji vodi istragu i potragu za njom jednom prilikom napomenuo da joj je “možda trebalo malo vremena za sebe” zbog silnih obaveza koje ima.

Ona je prije 5 nedjelja na Instagramu objavila seriju fotografija iz rodnog Beograda koji je posjetila.

Mnogi su imali burne reakcije poslije obraćanja Brajana Volša. Korisnik je napisao: „Muž ne zvuči kao da je u panici. Kao da nije ništa strašno.“

Drugi je prokomentarisao rekavši: „Momak zvuči kao da naručuje picu.“ Još jedan je rekao: “Mužić zvuči nedorečeno”, prenosi portal meaww.com.

ekskluziva.ba