Početna Vijesti Novosti Zlatan Ibrahimović se skinuo, žene u transu zbog izvajanog tijela!

Zlatan Ibrahimović se skinuo, žene u transu zbog izvajanog tijela!

Zlatan Ibrahimović u 42. godini se ponosno šepurio na plaži i pokazao kakve mišiće ime. Naime, ovaj fudbaler je u Miamiju, gdje provodi zimske dane, a svi prisutni su gledali u njegovo tijelo.

Slavni fudbaler je privukao veliku pažnju na jednoj od plaža u Miamiju, ali i paparaca koji su se našli u tome trenutku tu.

41-godišnji Zlatan pokazao je svoju impresivnu građu i osunčani ten na odmoru koji provodi u SAD-u prije nego što se vrati svojim klupskim obavezama. Dodatnu pozornost privukao je brojnim tetovažama kojima je ukrasio tijelo.

Nedavno se našao u središtu pozornosti nakon što je ruska influencerica Lina Šhok (Shokh) na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju sa zanimljivim opisom.

– Ne mogu više skrivati našu romansu! – napisala je tada.

Da se, naravno, radi o šali, Lina je potvrdila još jednom fotkom koju je podijelila u svojim pričama na Instagramu i na kojoj je pozirala s još jednim legendarnim nogometašem, koji je također došao na dodjelu nagrada u Dubai.

– Varam svojeg voljenog Ibrahimovića s Tottijem – napisala je uz fotku s Franćeskom (Francescom) Tottijem, na kojoj je označila i Ibrahimovića.

ekskluziva.ba