Početna Vijesti Novosti ŽESTOK SKANDAL! PRVI ČOVJEK UFC UDARIO SUPRUGU U NOĆNOM KLUBU: Isplivao šokantan...

ŽESTOK SKANDAL! PRVI ČOVJEK UFC UDARIO SUPRUGU U NOĆNOM KLUBU: Isplivao šokantan snimak sramnog incidenta! (VIDEO)

Prvi čovek UFC Dejana Vajt našao se u žiži skandala.

Vajt je u novogodišnjoj noći fizički nasrnuo na svoju dugogodišnju suprugu En Vajt u prepunom noćnom klubu “Kabo San Lukas” u Meksiku, a ovaj sraman incident zabeležile su i kamere.

Bračni par je sa prijateljima slavio Novu godinu u VIP delu popularnog kluba, preterali su sa alkoholom pa su u jednom momentu stvari izmakle kontroli.

Naime, u jednom mometnu Dejna je dobacio nešto svojoj ženi, i ona je odreagovala tako što ga je ošamarila. Nažalost, prvi čovek UFC je žestoko uzvratio, pa su prijatelji morali da ih razdvoje kako nebi došlo do žešćeg obračuna.

Očevici za “TMZ” ističu da su i Dejna i En bili u vidno alkoholisanom stanju.

Nakon sramnog incidenta koji je isplivao u javnost i sam Vajt bio je prinuđen da se oglasi. On je priznao da je bio pijan i kaje se zbog svog postupka.

“Godinama govorim da ne postoji izgovor kada muškarac podigne ruku na ženu, a sada ja pričam o tome”, kaže Vajt koji ističe da ga je sramota zbog užasnog incidenta i da je uputio izvinjenje En.

“Dejna i ja smo u braku skoro 30 godina. Ovo se nikada ranije nije dogodilo. Nažalost, bili smo mnogo pijani u novogodišnjoj noći i stvari su izmakle kontroli. Razgovarali smo i rešili to. Nadam se da će ljudi poštovati našu privatnost zbog naše dece”, dodala je supruga En.

Dejna i En su u braku 26 godina i imaju troje dece sa kojima su već razgovarali o ovom incidentu.

Kurir sport/TMZ