Početna Vijesti Novosti VODA JE BILA DO KOLJENA LJUDI! POČELA SAM DA PLAČEM I DA...

VODA JE BILA DO KOLJENA LJUDI! POČELA SAM DA PLAČEM I DA VRIŠTIM: Djevojka bila na splavu kada je počeo haos “ZAMALO DA SE PODAVIMO”

Poznati beogradski splav “Fristajler” počeo je da tone sinoć oko ponoći, a pukom srećom, niko nije nastradao! Očevici i ljudi koji su bili na splavu ispričali su da je nastala panika i da su svi počeli da beže napolje kada je voda počela na nadire.

Jedna devojka je neposredno nakon što je izašla sa potopljenog splava snimila video i okačila ga društvenu mrežu Tiktok.

– Ćao svima, mi smo sada čekale Novu godinu na “Fristajleru” i splav je krenuo da tone ljudi! Znači voda nam je bila do kolena. Baš je kod nas počeo da tone u separeu, ja sam počela da plačem i da dramim. Dobro je da smo svi spasli živu glavu. Mogli smo se podaviti u onoj vodi – rekla je devojka ispred splava i dodala “da joj je posle svega ta situacija smešna, ali da zapravo ništa nije smešno i da su svi jedva izvukli živu glavu”.

Ona je potom u drugom videu detaljno objasnila da se prvo, u jednom momentu, ispred njenog separe raščistilo.

– Ja sam milsila da se neko pobio i onda smo odjednom shvatila da je voda došla do kolena. Devojke su bile u štiklama, u haljinama, što otežava izlazak. Odjednom su svi krenuli ka izlazu, ostavili su unutra jakne, pakao je bio – ispričala je ona kako se Novogodišnja noć pretvorila u pravu katastrofu.

Ova devojka je rekla i da se zaprepastila komentarima ljudi, koji su na vesti o potonuću splava pisali “dabogda se svi podavili”.

– Ne shvatate ozbiljnost situacije i ne mogu da verujem da ste toliko zlobni, jer je stvarno neko mogao da nastrada. Zamislite da je tamo bilo vaše dete ili neko koga poznajete i da je, ne daj bože, nastradao? Malo razmislite pre nego što napište glupost – završila je ona svoj video na Tiktoku.

(Kurir.rs)