Početna Vijesti Novosti Moja lijepa, pametna, žestoka snajka preminula je u rukama mog brata! Napustila...

Moja lijepa, pametna, žestoka snajka preminula je u rukama mog brata! Napustila nas slavna glumica: Dvije godine se borila s rakom!

Glumica Niki Ejkoks preminula je od leukemije s kojom se borila dvije godine. Glumica je imala 47 godina, a 2020. je najprije mislila da ima korona virus prije nego što joj je postavljena dijagnoza.

Niki je igrala u serijama “Supernatural”, “Dosije X”, “Providens”, “Treći kamen od Sunca”… Povukla se iz glume 2014. godine i počela da se bavi pjevanjem i kuhanjem, dijeleći svaki svoj trenutak sa pratiocima na Instagramu.

Glumica je 2020. najprije mislila da je dobila korona virus, jer je njeno zdravstveno stanje naglo bilo narušeno. Ipak, stigla je strašna dijagnoza – leukemija, i odmah je započela hemoterapije i presađivanje matičnih ćelija. Nakon više rundi liječenja, Niki je nažalost preminula proteklog vikenda.

Njenu smrti je potvrdila sestra njenog muža Suzan Rab Cekloski na svom Fejsbuk profilu.

– Moja lijepa, pametna, žestoka, nevjerovatno, talentovana i puna ljubavi snajka, Niki Ajko Rab, preminula je jučer u rukama moga brata. Niki i Met imali su prekrasan zajednički život u Kaliforniji. Definitivno je bila borac i svi koji su je poznavali voljeli su je – ispričala je ona.

ekskluziva.ba