Početna Vijesti Novosti MARJANOVIĆEVA PRVA ŽENA NEĆE NI DA ČUJE ZA NJEGA! Na pomen imena...

MARJANOVIĆEVA PRVA ŽENA NEĆE NI DA ČUJE ZA NJEGA! Na pomen imena bivšeg muža Sanja radi samo jednu stvar

Zoran Marjanović, koji je osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, pre pevačice je bio oženjen Sanjom, ženom sa kojom ima sina Uroša.

Ona se nikada nije eksponirala u javnosti i svoj život drži u strogoj privatnosti, a kako Kurir saznaje, ona ni sa komšijama i poznanicima ne želi da govori o svom bivšem suprugu.

Kako kaže naš izvor, na pomen njegovog imena Sanja samo odmahne rukom i tako prekida svaku priču o bivšem.

– Deluje vrlo ravnodušno kad je on u pitanju, kao da je ništa ovo ne dotiče, ma neće da čuje za njega. Važan joj je samo njihov sin. Kad god joj neko spomene Zorana ona ne želi da govori o tome – kaže jedna Sanjina komšinica za Kurir i dodaje:

– Ona je svima ovde draga, prosto normalna žena, koja živi i ponaša se prizemno. Iz tog razloga mislimo da samo pokušava da ostavi iza sebe kakvu god traumu da je doživela u toj porodici. Taj sin je sve što je i dalje za njih veže, tako i treba da ostane. Ima sada svoju porodicu o kojoj brine i srećna je!

Sanjina komšinica kaže i da je njihov sin Uroš dobar mladić.

– Nisam nikada razgovarala sa njim, ali sa svima se uredno pozdravi kad ide kod majke, nije uobražen, jedno pristojno dete.

Podsetimo, presuda Zoranu Marjanoviću, koju je potpisala sudija Jelena Škulić, obrazložena je na čak 698 strana i njome je Viši sud u Beogradu potvrdio svoju odluku da se Marjanović za ubistvo pevačice osudi na 40 godina zatvora.

Zoranov tim advokata uložiće žalbu, a onda se čeka samo odluka Apelacionog suda kojom će prvostepena presuda biti potvrđena ili vraćena na ponovno suđenje.

Kurir.rs/D.A.