Početna Vijesti Novosti ENTONI DŽONSON/ Šok za MMA svijet: U 38. godini umro poznati borac,...

ENTONI DŽONSON/ Šok za MMA svijet: U 38. godini umro poznati borac, bivši izazivač za UFC titulu

On je preminuo nakon duže borbe sa bolesti

Bivši UFC poluteškaš i izazivač za titulu Entoni “Rambl” Džonson preminuo je u 38. godini poslije duže borbe sa bolesti, javili su američki mediji.

Nije precizirano od čega je bolovao Džonson.

Prošle godine završio karijeru

Amerikanac je u septembru prošle godine trebalo da se bori za titulu, međutim upravo su ga zdravstveni problemi spriječili da se pojavi u okragonu. Od tada se povukao sa scene definitivno i posvetio najvažnijoj borbi koju je imao da vodi i koju je, nažalost, izgubio.

Njegov agent Ali Abdelaziz je ne tako davno zatražio od Džonsonovih navijača da se “mole” za njega, ali su večeras svi čuli najgore vijesti.

– Rambl prolazi kroz zdravstvene teškoće u ovom trenutku. To je jako tužno – otkrio je Abdelaziz u oktobru u izjavi za ESPN.

Podrška porodice i prijatelja

– Mislim, želim da se svi pomole za njega, molite se za Entonija. Nije dobro. Jak je mentalno, ali molite se za njega – rekao je tada njegov agent.

Još prošle godine Džonson je objasnio koliko je bio bolestan u objavi preko svojih društvenih mreža.

– Zaista bih volio da idem u detalje koliko sam zaista bolestan. Samo znam da su mi potrebne najveće molitve u ovom trenutku i vidjet ćemo se u 2022. godini u dobrom duhu. Nikad se nisam ovoliko plašio u životu za nešto kao sada što sam uplašen, ali ostat ću snažan uz podršku porodice i prijatelja – poručio je tada Džonson.

avaz.ba