Početna Vijesti Novosti U velikoj akciji policije uhapšen bokser, bivši učesnik Zadruge!

U velikoj akciji policije uhapšen bokser, bivši učesnik Zadruge!

Bokser, Marko Cvetićanin, poznat javnosti i kao nekadašnji učenik “Zadruge” i službenik Policijske stanice Novi Beograd Nikola Đ. uhapšeni su zbog sumnje da su provjeravali službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišteno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao “Vračarci”, javlja Telegraf.rs.

Sumnja se da je u toku akcije, Marko C.. od Nikole Đ. zatražio da izvrši provjere u Jedinstvenom informacionom sistemu MUP-a Srbije, za konkretno vozilo, koje je inače za policijsko službeno vozilo, a što je Nikola Đ. i učinio. Nakon provjera dostavio je podatke Marku C., a on ih proslijedio trećem licu.

Oni su uhapšeni u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, gdje će u roku od 48 sati biti privedeni na saslušanje.

Marka su povezivali i sa pjevačicom Barbarom Bobak kojoj je glumio u spotu. Ipak, tada je rekao da nikad nisu bili zajedno. On je ispričao kako mu je Bobakova najbolja drugarica i da se poznaju godinu dana.

ekskluziva.ba