Početna Vijesti Novosti PRVO OGLAŠAVANJE ANĐELE I NAĐE NAKON ŠTO SU NAPUSTILE OCA: Jutjuberke na...

PRVO OGLAŠAVANJE ANĐELE I NAĐE NAKON ŠTO SU NAPUSTILE OCA: Jutjuberke na mjesec dana nestale sa scene, a sad poručile samo jedno!

Pre skoro mesec dana kao bomba odjeknula je vest da su popularne jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević nestale, a sada su se prvi put oglasile.

Naime, o njihovom “nestanku” je putem društvenih mreža obavestio uznemireni otac devojaka, Zoran Đorđević, i izrazio zabrinutost što mu se ne javljaju, kao i da su im telefoni isključeni.

Sestre su pronađene su sa svojom majkom i sestrom Marijom, a da je potraga završena javnost je obavestio njihov otac Zoran, a on je istakao da ga je porodica napustila i da ne žele da žive sa njim.

Anđela i Nađa su se sada prvi put oglasile na mrežama i najavile video u kom će, verovatno, otkriti šta se sve desilo u njihovoj porodici.

“Novi video u nedelju”, napisala je Anđela.

“Posle malo duže pauze se vraćamo obavezama i poslu”, napisala je Nađa.

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu “socialblade.com”, one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

Samo nekoliko dana pre misterioznog nestanka, Anđela se svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću u Parizu.

Kurir.rs/M.M.