Početna Vijesti Novosti Misterija saobraćajke: Soraje nema ni u jednoj zagrebačkoj bolnici, ni hrvatski ni...

Misterija saobraćajke: Soraje nema ni u jednoj zagrebačkoj bolnici, ni hrvatski ni albanski mediji ne znaju ništa o njoj!

Vijest da je Soraja Vučelić navodno u subotu doživjela stravičnu saobraćajnu nesreću na granici sa Albanijom, u kojoj je povrijedila vrat, polomila rebra i dobila unutrašnje krvarenje, uznemirila je region.

Domaći mediji su prenijeli vijest da je ona odmah zbrinuta i operisana u jednoj albanskoj bolnici i da je njena porodica navodno odlučila da je privatnim avionom prebaci u Hrvatsku, gdje je opet operisana. Takođe je navedeno, da tamošnji ljekari čine sve što je u njihovoj moći da joj spasu život. Prema posljednjim informacijama izvora bliskom starleti, ona se uspješno oporavlja i pod stalnim je nadzorom ljekara.

Kako bismo provjerili u kom se stanju nalazi Soraja i gdje je smještena poslije nesreće koju je doživjela, kontaktirali smo sa tri najveće državne bolnice u hrvatskoj prijestonici: Kliničko-bolničkim centrom u Zagrebu (poznatijim kao Rebro), KBC Sestre milosrdnice u Vinogradskoj ulici, kao i sa KC Dubrava, međutim, od njih smo saznali da se osoba pod njenim imenom i prezimenom ne nalazi u ovom trenutku na liječenju u nekoj od tih ustanova, piše Kurir.

Ono što takođe predstavlja misteriju gdje se sada nalazi Soraja i u kojoj bolnici je operisana je i činjenica da ni hrvatski mediji ne znaju ništa o ovom slučaju, osim onoga što prenesu iz pojedinih medija iz Srbije. Prostom pretragom ni na relevantnim albanskim sajtovima nema izvještaja ni vijesti o ovoj navodnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, kako su pisali mediji, kada je u njen automobil direktno udario kombi. Posljednja vijest o Soraji na albanskim portalima izašla je davne 2014. godine.

Podsjetimo, prema pisanju pojedinih srpskih medija, od siline udarca, džip od 190.000 eura je bio smrskan, a nju i drugaricu su iz kola vadili vatrogasci. Ona je sa Kosmeta krenula ka Albaniji, a potom je planirala da otputuje u Holandiju, pa u Nemačku. Društvo koje ju je čekalo u Amsterdamu zabrinulo se što im se Soraja ne javlja, ne znajući da je imala težak udes.

ekskluziva.ba