Početna Vijesti Novosti Ovo je najlajkanija objava svih vremena na Twitteru

Ovo je najlajkanija objava svih vremena na Twitteru

Objava je osvanula na Twitteru 29. aprila 2020. godine, a do sada ju je lajkalo više od sedam miliona ljudi

Posljednjih nekoliko dana svi živi pričaju o Twitteru i Ilonu Masku (Elonu Musku). Nakon što je preuzeo Twitter, najbogatiji čovjek svijeta na svom je profilu objavio tvit: “Ptica je oslobođena”, a mnogi smatraju da je to najlajkanija objava na Twitteru svih vremena.

Najlajkanija objava u povijesti Twittera je objava smrti glumca Čedvika Bosmana (Chadwicka Bosemana) koju je objavio njegov tim.

– S nemjerljivom boli javljamo o smrti Čedevika Bosmana. Čedeviku je dijagnosticiran treći stadij raka debelog crijeva 2016. godina, a on se s njim borio zadnje četiri godine dok je rak prelazio u četvrti stadij. Istinski borac, Čedevik je izdržao sve, i donio vam mnoge filmove koje ste voljeli. Od Marshalla i Da 5 bloods do Black Bottoma Augusta Wilsona i brojnih drugih, svi su snimljeni tokom i između brojnih operacija i kemoterapija.

Bila je čast njegove karijere oživjeti T’Challu u Black Pantheru. Preminuo je u svom domu, uz svoju porodicu i suprugu. Porodica vam zahvaljuje na ljubavi i molitvama i moli vas za poštovanje privatnosti tokom ovog teškog vremena – piše u objavi.

Objava je osvanula na Twitteru 29. aprila 2020. godine, a do sada ju je lajkalo više od sedam miliona ljudi.

 

avaz.ba