Početna Vijesti Novosti U 37. godini preminuo medijski radnik Elvir Panjeta: Sinoć smo razgovarali, smijali...

U 37. godini preminuo medijski radnik Elvir Panjeta: Sinoć smo razgovarali, smijali se, a jutros mi javljaju da si umro…

Dugogodišnji medijski radnik Elvir Panjeta iznenada je preminuo, a njegova smrt je pogodila brojne kolege i prijatelje, koji se na društvenim mrežama opraštaju od njega.

Arijana Saračević-Helać, koja je na isti dan slavila rođendan sa Panjetom, se na društvenim mrežama oprostila od njega.

– Dušica, Sunčica, Ljepotica. Tako sam ga zvala i osjećala. Utihnulo je srce našeg skromnog, poštenog lijepog Panje. Bio je sin jednog od braće Panjeta koji su sa komandantom Šehovićem, 27.jula 1993. godine, braneći domovinu, poginuli na Žuči. A on tek beba. Panjica i ja, na isti dan, slavili smo rođendan. Televizijska zajednica ga je voljela. Tužni smo dragi Panja i puno te volimo. Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao – napisala je Saračević-Helać.

Tanja Đurović je poručila da ne može da vjeruje.

– Toliko toga još nismo ispričali jedno drugom… Zauvijek ćes biti moj “ludica”,”Panjax”… a prije svega prijatelj… zbogom mili moj… pa ćemo opet nas dvoje montirati reportaže… ali na naš način… volim te tvoja T. – napisala je Tanja Đurović.

Od Panjete se oprostio i kolega Anis Mujanović.

– Brate moj, ne mogu još da vjerujem. Sinoć smo razgovarali, smijali se, a jutros mi javljaju da si umro. Da te dragi Allah dženetom nagradi, a mi koji smo te poznavali znamo kakav si prijatelj bio i kakva gromada od čovjeka – napisao je Mujanović.

ekskluziva.ba