Početna Vijesti Novosti Kako je Elvis Keljmendi zavalio kuma Stojnića, na redu je šef!

Kako je Elvis Keljmendi zavalio kuma Stojnića, na redu je šef!

Nakon iskaza narkodilera Elvisa Keljmendija, koji je pristao na saradnju s tužiocima sklopljen je mozaik oko osoba povezanih s narkomafijom ali i njihovim zaštitnicima

Nakon što je “Avaz” prije 10 dana objavio informaciju koga je ošmekao narkodiler Elvis Keljmendi, Tužilaštvo BiH je počelo s novim hapšenjima vezanima za predmete Sky.

Hapšenje Denisa Stojnića nije nikakva slučajnost. Čekao se samo njegov dolazak u Sarajevo iz inozemstva. Njega je ošmekao njegov kum Elvis Keljmendi i desetine drugih osoba koje će uskoro biti uhapšene.


Nakon iskaza narkodilera Elvisa Keljmendija, koji je pristao na saradnju s tužiocima sklopljen je mozaik oko osoba povezanih s narkomafijom ali i njihovim zaštitnicima.

Keljmendi je, kako smo ranije objavili, odlučio propjevati kako bi se spasio pritvora, ali i teškog sudskog procesa. On je pušten iz Vojkovića da se brani sa slobode, uz mjere zabrane, tačnije zabranu napuštanja mjesta prebivališta (kućni pritvor).

U zamjenu za slobodu, Keljmendi je u tri navrata tužiocima dao imena osoba s kojima je radio, i to ne samo iz krim-miljea nego i iz policije i bh. pravosuđa.

Sada sve vodi ka šefovima. Kako smo prošle sedmice i objavili, istraga oko Skya se tek zahuktala.

Prije tri dana je nakon što je propjevao Fahrudin Gačanović, bivši pripadnik SIPA-e i aktuelni DKPT a uhapšen i advokat Admira Arnautovića Šmrka Zlatko Ibrišimović. Zajedno s njim uhapšen je i pripadnik MUP-a KS Amer Selak.

Ali, svi su imali zaštitu. Ibrišimović je također imao i Sky aplikaciju. Naredna sedmica bit će itekako zanimljiva. Na meti su veće ribe.

avaz.ba