Početna Vijesti Novosti Svi znaju da se pros..tuisala, možda je sinoć bila pijana: Progovorile komšije...

Svi znaju da se pros..tuisala, možda je sinoć bila pijana: Progovorile komšije majke monstruma iz Grocke!

Snimak maltretiranja djevojčice koji kruži društvenim mrežama uznemirio je sve, a mještani Grocke kažu da se za problem sa majkom koja je brutalno tukla trogodišnje dijete znalo godinama.

– Za taj par svi znaju, a i pitanje je da li su djeca njegova. On ima više od 70 godina, a ona oko 20. Svi znaju da osim što je prosila i pros..tuisala se. Kada su živjeli u kući preko puta moje, imali smo problema sa njom, uvijek je u kući bio haos, vrištali su pravili buku, djeca su istrčavala na ulicu, neko je mogao da ih zgazi. Preturali su po kontejnerima, on je dolazio i po hranu u narodnoj kuhinji. Prodavali su robu koju nađu, ona je zarađivala na ulici – rekao je komšija majke monstruma za Kurir.

Inače, komšija tvrdi da je Centar za socijalni rad bio upućen u problem ove porodice.

– Centar za socijalni rad je znao za sve, znali su da ona nije podobna da bude majka ali su se svi pravili blesavi – dodao je on.

Djevojka koja poznaje majku koja je tukla dijete za Kurir kaže da je policija znala za probleme u toj porodici.

– Taj njen muž ima 70 godina, stalno se drao na nju. Svađali su se, uglavnom noću, a nekad su urlali i danju. Dva tri puta sam vidjela policiju kod njih. Nisam viđala da ranije tuče djecu, možda je sinoć bila pijana – kaže sugrađanka.

ekskluziva.ba