Početna Vijesti Novosti Stravično: Ubila prijateljicu pa joj odrubila glavu koju je nosala po Londonu

Stravično: Ubila prijateljicu pa joj odrubila glavu koju je nosala po Londonu

Žena iz Engleske proglašena je krivom zbog ubojstva prijateljice, kojoj je odrubila glavu i strpala njezino obezglavljeno tijelo u kovčeg koji je zatim dva sata vukla po ulicama Londona dok su nadzorne kamere pratile njezino kretanje.

Naime, 38-godišnja Jemma Mitchell navodno nije uspjela izvući 200 tisuća funti od nesretne žene za popravak trošne kuće u sjeverozapadnom Londonu. Nakon što joj 67-godišnja Mee Kuen Chong nije dala novac, mlađa žena ju je krajem lipnja prošle godine ubila, a njezinih se ostataka riješila. Potom je krivotvorila oporuku kako bi naslijedila dio njezinog bogatstva, tvrdi odvjetništvo.

Da je oporuka lažna, otkriveno je kada je pretražen dom starije žene koja je svoju imovinu zapravo ostavila obitelji i humanitarnim udrugama, piše Sky News.
Snimile su je kamere

Kamere su snimile Mitchell kako izlazi iz kuće ubijene žene s plavim kovčegom koji je izgledao mnogo teže nego kada je došla. Po Londonu je šetala dva sata prije nego što je pozvala taksi. Zatim je unajmila automobil u koji je ugurala kofer.

Nakon što je puknula guma na automobilu, došao je serviser koji je primijetio prtljagu i pljesniv i vlažan miris, a automobil su snimile kamere nedaleko od mjesta gdje je pronađeno tijelo.

Obezglavljeno tijelo nesretne žene pronašli su izletnici, a njezina lubanja pronađena je nekoliko dana kasnije. Obdukcija je pokazala da je 67-godišnjakinji slomljena lubanja, a imala je i dvadeset prijeloma rebara.

Nakon što je policija pronašla plavi kovčeg, sumnjiva je bila lažna oporuka prema kojoj je 95 posto imovine pokojnice trebalo pripasti njezinoj ubojici, a pet posto njezinoj majci. prenosi n1

haber.ba