Početna Vijesti Novosti Jovana Jeremić dobila dijamante: Milioner iz Španije joj nudi stan i Rolex

Jovana Jeremić dobila dijamante: Milioner iz Španije joj nudi stan i Rolex

Krajem mjeseca voditeljka Jovana Jeremić slavi rođendan, a kako je odavno poznato da ona tokom čitavog oktobra najavljuje svoj divan dan, te ne krije koliko u njemu uživa, ne čudi što je prvo sama sebi poručila vrijedan poklon.

– Jovana je još prošlog mjeseca znala šta želi da pokloni sebi za sopstveni rođendan, pa je poručila komplet nakita od dijamanata u jednoj eminentnoj draguljarnici u Beogradu i tamo se sve dogovorila sa vlasnicima, te je samo čekala dan da joj jave kada može da dođe i pokupi dijamante kojima je sebe nagradila za rad i trud, ali i uspjehe koje je nanizala u prethodnoj godini. I to se i desilo, Jovana je dobila poziv i uputila se na adresu unikatne prodavnice, srećna što je svojim poštenim radom uspjela da zaradi sebi vrijedan i skup poklon. Međutim, tamo je sačekao hladan tuš – započinje naš izvor i dodaje:

– Čim je ušla i stala za pult, Jovana se uhvatila za novčanik da plati svoje dragulje, ali su joj tada zaposleni rekli da za tim nema potrebe jer je sve plaćeno, kao i da ima specijalnu poruku koja je čeka već nekoliko dana. Žena se prvo ućutala na trenutak, vjerovatno da pokuša da se sjeti ko bi to mogao da je obraduje i tako lijepo iznenadi, ali nije joj niko padao na pamet jer je navikla da sve sama sebi obezbjeđuje i kupuje, pa joj se sve činilo kao velika greška i nesporazum. Ali nije bila u pravu, sada se zaista pojavio neko kome je jedina želja bila da je obraduje i iznenadi kao pravi kavaljer i džentlmen koji umije da cijeni kvalitete jedne uzorne i sposobne dame.

– U poruci je pisalo nešto u fazonu: Jurim te i osvajam već šest mjeseci i nemam namjeru da prestanem i odustanem, dragulji koje si izabrala ja plaćam, to je poklon od mene za tvoj rođendan, a svakako, možeš da izabereš i druge komade nakita i da ih uzmeš za sebe, sve je plaćeno i regulisano. Ako ti se sve sviđa, uzmi sve, ma uzmi i čitavu draguljarnicu! Za takvu ženu kakva si ti ne treba štedjeti. Dijamant sija najsjajnije, bez obzira gdje se nalazi, baš kao i ti – prepričava nam izvor i nastavlja:

– Tek tada je Jovana shvatila da iza svega stoji milioner iz Španije koji očito neće da prihvati činjenjicu da je ona zauzeta, te da je on ne zanima. Međutim, njemu to nije prepreka, spreman je da je čeka i negdje je ubijeđen da će Joka ostaviti svog dragog s kojim je u ljubavi, ali ga krije od medija i javnosti. Čovjek se nada da će njegovo vrijeme tek doći, pa zato diskretno i veoma ubjedljivo Jovani priređuje iznenađenja i trudi se da joj pruži svu pažnju koju žena poput nje zaslužuje. Ponudio joj je čak i da joj kupi televiziju i obećao da će joj skinuti i zvijezde s neba, ma bukvalno je samo nebo granica – dodao je naš izvor, a Jovana nije htjela da priča mnogo na tu temu:

– O ciframa ne govorim javno za medije, niti sam to ikada radila. Jedino ću vam potvrditi da sam zaista sama sebi poručila dragulje, i to baš u draguljarnici o kojoj pišete – zagonetna je ostala voditeljka Pinka.

Ona inače dosljedno čuva sve svoje veze i vjerna je svakom partneru, međutim, ako milioner nastavi da je obasipa sitnicama za kojima je ona luda, ko zna… Možda je i ubijedi da mu pruži šansu, ali tome može da se nada tek u slučaju ako Joka opet bude imala solo status. Do tada neka se trudi.

Šta vozi Jovana Jeremić? Voditeljka uhvaćena u ovom automobilu, dobro zarađuje, ali ostala skromna! (Foto)Izvor: Scandal