Početna Vijesti Novosti PRETUČENI JUTJUBER OBJAVIO SNIMAK IZ BOLNIČKOG KREVETA Janko sav krvav leži u...

PRETUČENI JUTJUBER OBJAVIO SNIMAK IZ BOLNIČKOG KREVETA Janko sav krvav leži u krevetu, a nakon prebijanja ima ove povrede

Jutjuber Stefan Janković danas je pretučen ispred svoje zgrade. Grupa mladića ga je napala i šutirala, nakon čega je završio u Hitnoj pomoći. Sada je objavio snimak iz bolnice.

Naime, Stefan Janković Janko danas je brutalno pretučen ispred svoje zgrade, a snimak prebijanja je osvanuo i na društvenim mrežama.

Sada je na Tiktoku objavio snimak na kojem ga vidimo u zavojima, priključenog na infuziju dok leži u krevetu pocepane i krvave majice, a ruka mu je povređena.

@stefan_jankovic U šoku sam ne znam šta bi napisao, želim samo da vas obavestim da sam koliko toliko uredu, a nadam se da će počinioci odgovarati.. #fyp #janko ♬ original sound – Janko💦

– Prebijen sam od nepoznatih ljudi iz nepoznatih razloga. Potičem iz dobre porodice, nikad nikome ništa loše nisam uradio – pričao je Janko iz bolničkog kreveta.

Podsetimo, Janko je prvi put dospeo u žižu javnosti kada je sve šokirao snimkom sa terase u Savu, a jednom prilikom je pokazao i da drži mladunče lava u stanu.

 

Kurir.rs