Početna Vijesti Novosti SDA-ovi botovi napali Konakovićevu suprugu. Stigao odgovor: Prestanite ili će svi vidjeti...

SDA-ovi botovi napali Konakovićevu suprugu. Stigao odgovor: Prestanite ili će svi vidjeti snimke drogirane pijandure

Nakon što su SDA-ovi botovi udarili na porodicu Dalije Hasanbegović-Konaković, brutalno je reagirao njen suprug Elmedin Konaković.

Naime, poznati i ogavni bot Jasmin Mulahusić objavio je laži o sestri Dalije Hasanbegović.

Ona je poručila da se u političkim obračunima moraju izostavljati porodice. U suprotnom, kaže ona, moglo bi im se desiti isto.

“Porodicu mi ostavite na miru. Ili ćemo svi da ‘uživamo’ u snimcima drogirane pijandure kako demolira kafane po gradu”, poručila je Dalija.

Njen suprug se također zapitao da li je vrijeme da se SDA-ovi botovi i njihovi nalogodavci suoče s istom mjerom.

“Možda je stvarno vrijeme da sa ovom bandom progovorimo njihovim jezikom. U svojoj nemoći i u nedostatku muškosti da nam bilo šta u lice kažu, davno su prešli crvene linije napadima na naše porodice, žene, djecu, rodbinu.

Gomila bolesnih konstrukcija koje nisu smišljali sami, iz centrale su dobijali naloge, a stranka ih branila zvaničnim saopštenjima”, naveo je Konaković.

Kaže da se do sada nije odgovaralo istom mjerom.

“Prvi put sam istinski u dilemi da li da počnemo? Da li ovaj ološ uopšte zaslužuje bilo kakav odnos osim ovog koji demonstriraju? Samo dio da objavimo i da otvorimo teme porodičnih drogiranja, alkohola, trubača, kafanskih tuča, možda bi tad shvatili šta znači kad borbu iz političke arene neko prenese na žene i djecu. Firme, stanove koje djeca kupuju za milionske iznose, ugovore koje sklapaju sa državnim firmama, zetove, familiju… Možda je stvarno vrijeme”, istakao je Konaković na Facebooku.

On je ispod ove objave iznačio Bakira Izetbegovića i Fadila Novalića. Inače, obojica, i Izetbegović i Novalić su se družili sa Mulahusićem, pravili selfije i večerali s njim.

 

raport.ba