Početna Vijesti Novosti Pojavio se jezivi snimak nastao prije nestanka srpskih jutjuberki: Anđela snimila čovjeka...

Pojavio se jezivi snimak nastao prije nestanka srpskih jutjuberki: Anđela snimila čovjeka u crnom kako ih špijunira?! Teorije se nižu!

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević na Jutjubu je u ponedjeljak uveče objavio da su nestale njegove kćerke, kao i supruga Tina i rođaka Marija u Francuskoj. Slučaj još nije prijavio policiji jer po francuskom zakonu nestanak može da se prijavi tek nakon 48 sati od nestanka.

Sada se na društvenim mrežama pojavio prvo video na kojem se Anđela svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuće vidjela nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću u Parizu, a potom i teorije o njihovom nestanku.

Kako je mlada jutjuberka objasnila, vidjela je nepoznatog muškarca koji ju je posmatrao, što je nju znatno uplašilo. Video pogledajte ovdje.

– Sjedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovjek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u janki i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se udaljio. Sreća pa sam ja zaključana – rekla je Anđela.

Kako se navodi na društvenim mrežama, Anđela, koja je nestala zajedno sa sestrom Nađom, majkom Tinom i rođakom Marijom, izbrisala je ovaj snimak, a pratioci sumnjaju i nagađaju da je ovaj čovjek u crnom odgovoran za Anđelin nestanak.

Podsjetimo, Zoran Đorđević, otac nestalih jutjuberki za Kurir je rekao da još nema informacija o svojim najbliži.

– I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa djecom, ženom i rođakom. Nisam spavao cijelu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu – rekao je za Kurir uznemireni Zoran.


ekskluziva.ba