Početna Vijesti Novosti Otac nestalih jutjuberki: Još ne znam šta je sa Anđelom i Nađom!...

Otac nestalih jutjuberki: Još ne znam šta je sa Anđelom i Nađom! Očajan čeka da se jave!

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević za Kurir je rekao da i dalje ništa ne zna o sudbini svojih kćerki, supruge Tine i rođake Marije.

– I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa djecom, ženom i rođakom. Nisam spavao cijelu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu – rekao je za Kurir uznemireni Zoran.

Podsjetimo, Anđela i Nađa su djevojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspjeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu “socialblade.com”, one mjesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pjesmu “Ola Ole” za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da “ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao”.

Između njih je zatim izbio rat, a u sve se, umiješao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i prijetnjama odgovorio Bogdanu. Na to je uslijedila Bogdanova reakcija, praćena pjesmom “Autotune” koja obiluje prozivkama i sočnim vrijeđanjima na račun dvije djevojčice i njihovog oca.

ekskluziva.ba