Početna Vijesti Novosti Nestale jutjuberke Anđela i Nađa? Otac srpskih influenserki objavio stravične vijesti!

Nestale jutjuberke Anđela i Nađa? Otac srpskih influenserki objavio stravične vijesti!

Sve pratioce domaće Jutjub scene uznemirila je vijest koju je Zoran Đorđević, otac poznatih srpskih jutjuberkih Anđele i Nađe, tokom prošle noći objavio da su njegove kćerke nestale u Francuskoj.

On je u kratkom lajvu objasnio kako mu nema ni supruge Tine, djece Anđele i Nađe, kao i rođake Marije, koja živi s njima.

Rekao je kako im se gubi svaki trag od ponedjeljka popodne, te da su svima isključeni telefoni. On je to dokazao pozvavši ih i u tokom snimanja, a policiju može kontaktirati tek nakon 48 sati jer je to pravilo u Francuskoj.

Zoran je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu, te sve obavijestio da ovo nije “prenk” jer se nikada, kako kaže, ne bi šalio na ovakav način.

– Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Juče ju je dovezao stric. Ona je trebala da upali lajv u pola 7. Ja sam je pozvao u 6:20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da 4 i po sata šetaju kuce. U 8 sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u 8 sati i 3 minuta pozvao. Ne znam šta da radim – istakao je Zoran, a zatim dodao:

– Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, djece mi nema – zaključio je zabrinuti otac djevojaka.

Podsjetimo, Anđela i Nađa su djevojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspjeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu “socialblade.com”, one mjesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

U središte pažnje su došle kada su izbacile pjesmu “Ola Ole” za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da “ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao”.

Između njih je zatim izbio rat, a u sve se, umiješao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i prijetnjama odgovorio Bogdanu. Na to je uslijedila Bogdanova reakcija, praćena pjesmom “Autotune” koja obiluje prozivkama i sočnim vrijeđanjima na račun dvije djevojčice i njihovog oca.

ekskluziva.ba