Početna Vijesti Novosti Ko su nestale jutjuberke? Anđela i Nađa zarađuju 5.000 eura mjesečno, svađale...

Ko su nestale jutjuberke? Anđela i Nađa zarađuju 5.000 eura mjesečno, svađale se sa Baka Prasetom, pile vodu iz WC…

Zoran Đorđević, otac srpskih jutjuberkih Anđele i Nađe, uznemirio je javnost kada je na Jutjub kanalu objavio da su njegove kćerke, kao i supruga i rođaka nestale u ponedjeljka u Francuskoj.

Naime, Anđela i Nađa su djevojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspjeh im je došao vrtoglavo.

Sudeći po sajtu “socialblade.com”, one mjesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pjesmu “Ola Ole” za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da “ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao”.

Ove Požarevljanke su se 2012. godine sa porodicom preselile u Francusku, zajednički Jutjub kanal Anđela i Nađa pokrenule su dok su bile maloljetne, 2016. godine, a sada imaju skoro milion pratilaca.

Počele su sa zanimljivim klipovima – od raspremanja sobe, biranja autfita za školu, sređivanja noktiju… Inače, u svemu što snimaju imaju veliku podršku oca, koji se jednom čak javno raspravljao sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, koji je u svom klipu ismijavao sestre i jednu od njihovih nekoliko pjesama koju su snimale.

One su pile vodu iz WC šolje, prskale limun u oči, opijale se pred milionskim pratiocima, mahom maloljetnih tinejdžera, koji zbog toga mogu da postanu žrtve alkoholizma… samo su neki od klipova koje se mogu naći na njihovom kanalom.

– Anđela Đorđević ima 23 godine

– Pohađa višu školu za estetiku

– Nađa Đorđević ima 21 godina

– Student je prava

– Rođene su u Požarevcu

– Žive u Francuskoj

– Na Jutjubu imaju zajedno preko milion pratilaca

– Na Instagramu svaka ima po oko 400.000 pratilaca

ekskluziva.ba