Početna Vijesti Novosti Najavljena sunčana nedjelja, temperatura do 36 stepeni

Najavljena sunčana nedjelja, temperatura do 36 stepeni

U Sarajevu sunčano vrijeme prije podne u nižim dijelovima grada je moguća magla

Prema najavama meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i niskom naoblakom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 26 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme. Prije podne u nižim dijelovima grada je moguća magla. Jutarnja temperatura oko 7, a dnevna oko 22 stepeni.

U ponedjeljak sunčano. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove očekuje se magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 15, a dnevna od 18 do 24, na jugu 27 stepeni.

U utorak sunčano. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i niskom naoblakom. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a dnevna od 18 do 23, na jugu do 26 stepeni.

U srijedu sunčano. Po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla i niska naoblaka koja se može zadržati veći dio dana. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na jugu do 16, a dnevna od 16 do 22, na jugu 26 stepeni.

avaz.ba