Početna Vijesti Novosti Zukorlićeva žena Belkisa napustila Srbiju!

Zukorlićeva žena Belkisa napustila Srbiju!

Belkisa Crnovršanin, novopazarska novinarka i treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, veoma je aktivna na društvenim mrežama gdje često sa pratiocima dijeli detalje iz svog privatnog života.

Najmlađa muftinica nerijetko putuje u inostranstvo i objavljuje fotografije s različitih destinacija, ali je sada, sudeći po najnovijim fotografijama, čini se riješila da ode na duže. Makar ako se njene objave i poruke čitaju između redova.

Ona je prije nekoliko dana objavila fotografiju s aerodroma u Berlinu, uz poruku: “Postoji vrijeme za odlazak, čak i kada ne postoji mjesto gdje biste otišli. I ovo će proći…”

Dan kasnije ponovo je objavila fotografiju iz Berlina, uz riječi: “Nee… odustaj!!! Boli…! Pa neka boli, da ne boli, svi bi bili heroji. M. Z.”

Mlada Belkisa je uz još jednu fotografiju citirala riječi pjesme: “A ja ću promijeniti grad. Ja ću promijeniti sebe. Ja ću potražiti put…”

Treća žena pojkonog muftije sada očigledno boravi u drugom njemačkom gradu, Drezdenu, odakle je sa pratiocima podijelila još jednu fotografiju, ponovo uz misterioznu poruku: “A tajne su samo tajne čovjeku…Ono što dolazi, ono što duša dodirne, i zakletvu i sjećanje… i trag samo Njemu nije… Pa neka nam sude…”