Početna Vijesti Novosti KO JE SUPRUGA ČEDE JOVANOVIĆA? Lijepa Jelena obožava esktremne sportove i tetovaže

KO JE SUPRUGA ČEDE JOVANOVIĆA? Lijepa Jelena obožava esktremne sportove i tetovaže

Nakon tvrdnje beogradskih medija da se političar Čedomir Jovanović potukao sa suprugom, oglasila je Jelena Jovanović, ali političar i ta nagađanja oštro demantovali.

Iako se u medijima često spekulisao o njihovom novodno turboletnom odnosu, Čedin i Jelenin skaldni brak traje već gotovo dvije pune decenije.

Njih dvoje su se vjenčali 2003. godine, a tokom braka dobili su četvoro djece neobičnih imena – Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa. Jelena je rodom iz Nevesinja. Njen otac, Čedin tast, Mijat Savić u Nevesinju je bio ljekar od 1978. do 1982. godine, od 1982. do početka rata bio je ljekar u Mostaru, a od 1992. do 1994. radio je u Ratnoj bolnici u Nevesinju. Za njega su svi uvijek imali samo riječi hvale.

-Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13‒14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super djevojka. Govorila mi je: ‘Nemoj da gubiš vrijeme sa tim tvojim curama po Beogradu’. Jelena je osam godina mlađa od mene. Prije nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno. Poslije preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dvije stotine mladića i djevojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime – prisjetio se tada Jovanović i dodao:

-Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom. Naravno, nisam joj poslije tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao ‘obje ručne’ i rekao sebi: ‘Ovdje nemoj da napraviš neku glupost’. Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gdje je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: ‘Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živio do sada, daj da uradim nešto što vrijedi, ako stvarno bude kraj.’ Od tog trenutka smo zajedno – ispričao je političar.

-No, početkom ove godine Čeda je otkrio da očekuje peto dijete sa suprugom Jelenom, a ta informacija dovedena je u pitanje u maju, kada se pojavila Jelenina fotografija na kojoj se stomak ni nazirao nije.

Inače, Čedina supruga Jelena i te kako brine o svom fizičkom izgledu i velika je ljubiteljica tetovaži koje krase njeno tijelo.

Jovanovićeva je i fan ekstremnih sportova.

Podsjetimo, lider LDP Čedomir Jovanović, za kog se proširila vijest da se potukao sa svojom suprugom Jelenom i da je zbog nasilja prijavljen u policiji, kaže da je ne bi udario, da su se samo posvađali i da ga ona nije prijavila policiji.

-Nije me prijavila žena. Vidio sam na portalu da sam prijavljen. Ne znam šta da kažem – rekao je Jovanović.

Jovanović kaže da su se posvađali i da je izašao iz kuće.

-Kao što rade svi – kaže Jovanović.

(Express/Telegraf)