Početna Vijesti Novosti Čedo Jovanović se potukao sa suprugom: Eto, ja sam nju pretukao! Ma...

Čedo Jovanović se potukao sa suprugom: Eto, ja sam nju pretukao! Ma ja sam kriv! Ona je jedna divna supruga i majka!

Čedomir Jovanović, lider LDP, priznao je za Kurir da se jutros u stanu na Novom Beogradu potukao sa suprugom Jelenom s kojom ima četvoro djece! Jovanović je, vidno uzrujan, rekao da nema šta više da kaže, da je sve istina i da “više ništa neće biti dobro”, te “da je to kraj”.

– A šta da kažem…Sve je tačno. Kažete da sam je pretukao? Da..Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv…- kazao je u prvi mah Jovanović.

Na pitanje gdje se trenutno nalazi, s obzirom na to da su mediji objavili da je supruga nasilje prijavila policiji, te da li je otišao u policijsku stanicu, Jovanović je rekao:

– Tu sam kod jednog prijatelja, otišao sam iz kuće…

Na pitanje da li to znači da je pobjegao poslije nasilja, Jovanović je kazao:

– Gdje sam pobjegao? Zašto bih pobjegao…Kažete da me je prijavila policiji? Ne znam… Ako jeste, evo idem i ja odmah u policiju da se sam prijavim.

Lider LDP nije želio da otkrije oko čega se posvađao sa suprugom.

– Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem – rekao je Jovanović.

Upitan gdje su bila djeca u trenutku nasilja, kazao je da nikog nije bilo kod kuće, da su bili u školi, te da su Jelena i on bili sami u stanu.

.ekskluziva.ba