Početna Vijesti Novosti Čedomir Jovanović o drogama: Naravno da sam probao, djeci moram da objasnim...

Čedomir Jovanović o drogama: Naravno da sam probao, djeci moram da objasnim sve

Ko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže, rekao je Jovanović

Jovanović: Da ja sa pedeset godina gutam “eksere”, to je potpuno smiješno

Političar Čedomir Čeda Jovanović otkrio je da je probao nedozovoljene supstance. On je istakao da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane, i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu, koja nema veze sa onim što je on zaista, piše Kurir.rs.

– Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drugima da naprave neku sliku o meni – rekao je Jovanović.

Dodao je da “kada ga upoznaju vide da je drugačiji čovjek”.

– Imam četvoro djece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, je li vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džointnu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave.

Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama. Ko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam “eksere”, to je potpuno smiješno. Svojoj deci moram da objasnim šta je to… Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je – rekao je Jovanović za “Kurir.rs”.

avaz.ba