Početna Vijesti Novosti Sve je isto samo se Dunav pomijera: Astrolog Veličković nekoliko dana prije...

Sve je isto samo se Dunav pomijera: Astrolog Veličković nekoliko dana prije smrti slavio sa suprugom, ovo joj je tada poručio! (Foto)

Porodica Veličković saopštila je danas prijateljima i rodbini da je poznati astrolog Dušan iznenada preminuo u 60. godini, a uzrok smrti još uvijek nije potvrđen.

Dušan Veličković je često bio na malim ekranima, gost mnogih TV emisija, a bio je i rado viđen gost i Kurir televizije.

On je prije samo šest dana, na društvenim mrežama podijelio fotografije sa suprugom Bojanom, uputivši joj emotivnu poruku za 25 godina braka.

“Sve je počelo na današnji dan prije 25 godina na Štrandu kod Beze, i sve je isto, samo se Dunav pomijera. Živjela ljubavi”, poručio je Dušan na Instagramu.

Veličković je često objavljivao zajedničke trenutke sa suprugom i dvoje djece.

“I tako 25 godina zabavljanja”, napisao je Dušan na Fejsbuku tada.

Sada je i njegov sin objavio fotografiju iz djetinjstva.

Uzrok smrti još nije potvrđen, a kako piše Telegraf, njega je drugi korisnik jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć.

Nažalost, Veličković je preminuo, a to je potvrdila i njegova porodica.

“Dragi naši prijatelji, Sa velikom tugom u srcu i duši obavještavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvijezde. O mjestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavijestiti. Porodica Veličković”, napisali su.

ekskluziva.ba