Početna Vijesti Novosti NASTAVLJA SE OKRŠAJ KLANOVA/ Najnoviji detalji brutalne likvidacije vođe škaljaraca u Turskoj:...

NASTAVLJA SE OKRŠAJ KLANOVA/ Najnoviji detalji brutalne likvidacije vođe škaljaraca u Turskoj: Izrešetan pred kćerkicom i trudnom suprugom

Jovan Vukotić je bio u bjekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su prije godinu raspisali potjernicu

Kako Kurir saznaje, Jovan Vukotić je ubijen pred trudnom suprugom Mašom M. i njihovom maloljetnom kćerkicom u Istanbulu.

– Napadač je naišao na motoru i ispalio hice u automobil u kom su bili Vukotić, njegova supruga i ćerkica.

Ljekari su pokušali da mu ukažu pomoć ali mu nije bilo spasa – otkriva izvor Kurira.

Kako saznaje Kurir, supruga i ćerka vođe škaljaraca prošle su bez povreda. Najprije se pojavila informacija da je vođa škaljaraca ubijen dok je sa nevjenčanom suprugom vozio motor, ali se pokazalo da je na motociklu bio ubica.

Podsećamo, Jovan Vukotić je bio u bjekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su prije godinu raspisali potjernicu.

Vukotić je pobjegao u avgustu iz Crne Gore i nalazio se na međunarodnoj potjernici, a za njegovu likvidaciju suprotstavljeni kavački klan navodno je spremio 900.000 eura. Kada je navodni vođa škaljarskog klana bio u Centralnom zatvoru u decembru 2019., njegovu vjerenicu su na putu do Bačvanske zaustavila tri lažna policajca u namjeri da sipaju cijanid u hranu koju je ponijela za njega, ali su u tome spriječeni jer je ona tek išla u restoran po obroke.

Koliko su bili uporni u namjeri govori i pokušaj njegove likvidacije u oktobru prošle godine, kada ga je Nikšićanin Petar Mujović pratio do policijske stanice, gdje je išao na saslušanje, ali ga je tamo razoružao Jovičin tjelohranitelj i uzeo mu pištolj.

(DEPO PORTAL/ad)