Početna Vijesti Novosti VIDEO/SAMOUVJEREN NASTUP Sebija Izetbegović najavila: Ako ja uđem u Skupštinu KS, bit...

VIDEO/SAMOUVJEREN NASTUP Sebija Izetbegović najavila: Ako ja uđem u Skupštinu KS, bit će to spektakl! Vidjet ćete kako se uređuje sistem!

Između ostalih kandidatkinja, prisutnim članicama i simpatizerkama obratila se i potpredsjednica KO SDA i direktorica KCUS-a prof. dr. Sebija Izetbegović, ukazujući na snagu žene i njen položaj unutar SDA sve vrijeme, kao i na promjene koje su žene spremne i mogu učiniti

U sklopu tribine pod nazivom “Sigurno ka pobjedi” održana je promocija kandidatkinja SDA Sarajevo, za sve nivoe vlasti.

Između ostalih kandidatkinja, prisutnim članicama i simpatizerkama obratila se i potpredsjednica KO SDA i direktorica KCUS-a prof. dr. Sebija Izetbegović, ukazujući na snagu žene i njen položaj unutar SDA sve vrijeme, kao i na promjene koje su žene spremne i mogu učiniti.

– Nikada nisam imala namjeru da se bavim politikom, ali se politika previše bavila sa mnom. I evo mene tu. Ako ja uđem u Skupštinu Kantona Sarajevo to će biti jako zanimljivo. Bit će to spektakl. Kada uđemo u Skupštinu, mi sa najmanje 11 ruku, vidjet ćete kako se uređuje sistem u Kantonu Sarajevo, kako se radi sigurno, kako se radi pouzdano i kako se radi hrabro za narod naše zemlje – kazala je ona između ostalog.

(DEPO PORTAL/dg)