Početna Vijesti Novosti Menadžer Ace Lukasa iznio jezive optužbe na račun Bake Praseta!

Menadžer Ace Lukasa iznio jezive optužbe na račun Bake Praseta!

Saša Mirković, menadžer Ace Lukasa, iznio je niz bizarnih tvrdnji optužujući jutjubera Bogdana Ilića za vođu organizovane kriminalne grupe.

Nakon što je njegovog oca, inače sveštenika, nazvao dilerom dr.ge, Mirković za Nova.rs kaže da je Baka Prase, kontroverzni jutjuber, nasilnik.

Na pitanje odakle mu saznanja da je Nenad Ilić, otac spomenutog jutjubera diler dr.ge, Mirković odgovara:

“Saznanje o njegovom ocu ću dati Tužilaštvu. Baka Prase je dječak koji vrši nasilje na internetu sa svojim istomišljenicima, pun mi je inboks prijetećih poruka, on vrši nasilje prema svima, tako da je vjerovatno vršio nasilje i prema ovoj nesrećnoj djevojci koja se ubila zbog takvih napada. Kada vam dođe u jednom momentu u roku od pola sata trista poruka prijeteće sadržine, na koje poziva ovaj Baka Prase… On redovno radi nasilje na internetu. Ja to mogu da nosim, boli me uho što oni to pišu, ali mlada djeca i djeca koja nemaju iskustva ne mogu to da nose. On je imao napade takve na baš mnogo klinaca koji su se plašili od njih i tako dalje i tako dalje. Znamo njegovu kriminalnu aktivnost. Mi ćemo u narednom vremenskom periodu medijskim putem pokušati da sugerišemo ljudima da takve nasilnike treba da ignorišu, ne treba da lajkuju, ne treba da doniraju. On je vođa organizovane kriminalne grupe, mentori su mu tamo gdje jesu, a on je ostao”, rekao je Mirković za Nova.rs.

Podsjetimo, u sukob između Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink, i kontroverznog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, sada se umiješao i Saša Mirković, menadžer pjevača Ace Lukasa.

Baka Prase je objavio skrinšot dopisivanja sa Mirkovićem, u kojem ga Mirković naziva najrazličitijim uvredama i optužuje njegovog oca, inače sveštenika, da diluje dr.gu.

„Terorišeš djevojke, tata ti je diler i n.rkoman, nabavlja po Amsterdamu robu i šalje ti da dilerišeš“, neke su od poruka koje je Mirković poslao Bogdanu Iliću.

Jutjuber mu nije ostao dužan, pa je uzvratio uvredama.

“Eto šta pišu vlasnici televizija, sve sami n.rkomani”, napisao je Ilić.

Mirković je inače vlasnik televizije Hype.

ekskluziva.ba