Početna Vijesti Novosti Drama u Britaniji: Kraljica je jako loše, cijela porodica na putu ka...

Drama u Britaniji: Kraljica je jako loše, cijela porodica na putu ka zamku Balmoral… Jedan detalj zabrinuo svijet!

Zabrinutost za zdravlje kraljice Elizabete II traje mjesecima unazad, obzirom da je kraljica nekoliko puta otkazala svoje zvanične obaveze zbog narušenog zdravlja i loše mobilnosti

Kraljica Elizabeta (96) nalazi se pod stalnim medicinskim nadzorom u Balmoralu nakon što su ljekari saopštili da je njeno zdravstveno stanje zabrinjavajuće, saopštila je Bakingemska palata, piše Nova.rs.

14:35
Detalj koji je zabrinuo čitav svijet: Da li je ovo bio znak da je kraljica loše?

Zabrinutost za zdravlje kraljice Elizabete II traje mjesecima unazad, obzirom da je kraljica nekoliko puta otkazala svoje zvanične obaveze zbog narušenog zdravlja i loše mobilnosti. U javnosti se posljednji put pojavila prilikom imenovanja nove britanske premijerke Liz Ttras u Balmoralu, kada je i nastala fotografija koja je pokrenula brojna nagađanja o zdravstvenom stanju vremešne kraljice.

14:30
BBC prekinuo program zbog kraljičinog stanja

Britanski nacionalni javni servis BBC prekinuo je danas sa emitovanjem redovnog programa kako bi iz minuta u minut obavještavao o zdravstvenom stanju kraljice Elizabete Druge.

14:25
Oglasila se nova britanska premijerka

Nova britanska premijerka Liz Tras oglasila se o stanju kraljice na Twitteru gdje je navela da je “cijela zemlja duboko zabrinuta”.

“Moje misli – i misli ljudi širom našeg Ujedinjenog Kraljevstva – trenutno su sa Njenim Veličanstvom Kraljicom i njenom porodicom”, napisala je Tras.

14:24
Porodica krenula u Škotsku da bude uz kraljicu

Princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola otputovali su u Balmoral gdje se kraljica tranutno nalazi. U Škotsku se uputio i vojvoda od Kembridža princ Vilijam, navodi BBC.

14:23
Dramatično saopštenje kraljičnih ljekara

“Nakon jutrošnjeg pregleda, kraljičini ljekari su joj preporučili da ostane pod medicinskim nadzorom”, navodi se u rijetkom saopštenju doktora koji prate stanje kraljice.

(DEPO PORTAL/ad)