Početna Vijesti Novosti Bogata udovica! Treća muftinica Belkisa radi kao lokalna novinarka, a vozi mečku...

Bogata udovica! Treća muftinica Belkisa radi kao lokalna novinarka, a vozi mečku od 50.000 eura!

Belkisa Crnovršanin, treća žena po šerijatu pokojnog muftije, gotovo svakodnevno, otkako je Kurir objelodanio njen brak sa Muamerom Zukorlićem, na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u papreno skupoj odjeći.

Treća muftinica je svojevremeno većinu fotografija sa kojih “vrište” poznati i skupi brendovi izbrisala sa svog profila, međutim, izgleda da je sada okrenula ploču, te riješila da se ipak hvali.

Malo-malo, pa ova lijepa crnka objavi svoju fotku uz neizostavne skupe komade garderobe ili torbi, ne mareći, očigledno, šta će “čaršija” da kaže i ne obazirući se na komentare ispod tekstova poput “odakle pare”, “ma, to je sve fejk, to u Istanbulu i Pazaru štancuju”…

Ipak, za “mečku” s kojom je prije nekoliko dana ispozirala “zli jezici” ne mogu da nagađaju da li je “fejk”. Naime, Belkisa je objavila dvije fotografije iz svog automobila, a uprkos tome što je otkrila samo djelić unutrašnjosti vozila, dobri poznavaoci četvorotočkaša sa kojima smo razgovarali bez mnogo muke su procijenili da je riječ o mercedesu S klase, najvjerovatnije iz 2017. godine, čija je prosječna cijena čak oko 50.000 eura!

I opet će se sigurno “čaršija” zapitati: “odakle, bre”, imajući u vidu to da, formalno, lijepa Belkisa radi kao lokalna novinarka na jednoj novopazarskoj televiziji. Od novinarske plate? Teško…

Inače, mlada muftinica isključivo nosi skupe i brendirane komade, a najčešće “šanel”, “dior”, “pradu”, “balensijagu”…Tako je svojevremeno izazvala pravu buru na društvenim mrežama kada je u balensijaga sakou od čak oko 10.000 dolara pozirala u džamiji tokom klanjanja.

POVEZAN VIDEO:

ekskluziva.ba