Početna Vijesti Novosti TRAGIČAN SKOK/ Padobran se nije otvorio: Mlada infuenserica (21) poginula u stravičnom...

TRAGIČAN SKOK/ Padobran se nije otvorio: Mlada infuenserica (21) poginula u stravičnom padu, jedan detalj u priči je šokantan

U trenutku kada je povukla okidač za otvaranje padobrana, već je bila prenisko te nije bilo dovoljno vremena da se padobran pravilno napuše i sigurno je spusti na tlo

Kanadska influencerica Tanya Pardazi preminula je nakon stravičnog pada s visine od 1200 metara. Skakala je s padobranom koji se nije otvorio, piše CNN.

Brzom intervencijom prebačena je u bolnicu u Torontu, no zbog težine zadobivenih ozljeda nije joj bilo spasa.

Tragedija se dogodila u subotu poslijepodne, a kako pišu strani mediji, a ono što je u cijeloj priči nevjerojatno je da je Pardazi pohađala tečaj za slobodni skok s padobranom i nakon samo jednog dana edukacije dobila priliku za samostalni skok.

Nakon pogibije mlade tiktokerice tvrtka koja organizira spomenuti tečaj Skydive Toronto izdala je priopćenje za javnost u kojem objašnjava što se dogodilo tog kobnog dana.

Prema njihovoj verziji priče, Tanya Pardazi nije na vrijeme otvorila padobran. Kako su naveli, u trenutku kada je povukla okidač za otvaranje padobrana, već je bila prenisko te nije bilo dovoljno vremena da se padobran pravilno napuše i sigurno je spusti na tlo.

Također su izrazili duboko žaljenje zbog ovog tragičnog slučaja te naglasili da više od 50 godina usavršavaju program za skakače, prenosi Slobodna Dalmacija.

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)