Početna Vijesti Novosti Mlada koja je dobila batine na svadbi: Imam čvorugu na glavi i...

Mlada koja je dobila batine na svadbi: Imam čvorugu na glavi i posjekotine, sva sam modra

Na svadbi koja se održala proteklog vikenda u Srbiji, došlo je do sukoba između osiguranja i svatova, a u opštoj tuči, ni mlada nije prošla bez posljedica!

Tuča je navodno izbila nakon što su radnici osiguranja, koje je angažovao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju polomio času, tačnije udarili su mu dva šamara.

– Ja sam otišla da se presvučem i nisam vidjela da li je čaša zaista polomljena, ali i da jeste mi smo potpisali ugovor sa svečanom salon “Delux”, u kom stoji da snosimo svu štetu ako se nešto polomi ili ošteti – ispričala je mlada.

– Do tog trenutka sve je bilo prelijepo, ja sam otišla da se presvučem, kada sam čula da se nešto dešava vratila sam se i bukvalno se ugurala u toalet gdje je osiguranje tuklo mog brata. Molila sam ih da ih puste, nisam mogla da sjedim skrštenih ruku dok oni biju mog brata i muža. Brat mi je završio u valjevskoj bolnici s težim povredama, jednog mladića su pri izlasku iz toaleta vukli i davili da dečko sada nosi kragnu. Ni ja nisam prošla bez posljedica, imam posjekotine, sva sam modra, imam čvorugu na glavi! Umjesto da taj dan pamtim kao najljepši u životu, ja ga pamtim po tuči i nepotrebnom haosu – rekla je mlada za “Blic” vidno potresena.

– Nije bilo potrebe da osiguranja tako burno reaguje, vlasnik lokala je samo sjedio “skrštenih ruku” i nije reagovao na njihovo divljanje. Sve je moglo drugačije da prođe, ovako smo svi u šoku. Moja i suprugova majka su pod užasnim stresom, da vam ne pričam kakav je to užas za djecu koja su prisustovala – ispričala je mlada.

source.ba