Početna Vijesti Novosti OVO SU MONSTRUMI! Petorica mladića si.ovali djevojčicu (11) u parku, iživljavanje trajalo...

OVO SU MONSTRUMI! Petorica mladića si.ovali djevojčicu (11) u parku, iživljavanje trajalo satima! (Foto)

Objavljene su fotografije momaka koji su osumnjičeni da su si.ovali devojčicu (11) u Prištini.

Slučaj si.lovanja djevojčice (11) u Prištini izazavao je veliku pažnju javnosti. Policija je uspjela da identifikuje i uhapsi petoricu osumnjičenih mladića, i saopštila da i dalje istražuje slučaj se.sualnog zlostavljanja u Prištini. E. R. (26) ima kriminalnu prošlost i protiv njega postoji ukupno devet optužnica, među njima su krađe ali i nasilje u porodici.utorak je uhapšen i peti osumnjičeni za si.ovanje, trojica su maloljetnici. Zbog sumnje da su sedam sati si.ovali devojčicu (11) u Prištini su prethodno uhapšeni E. R. (26) , njegov brat G.R. (16) , G. J. i Dž. S, kao i Š. K, i nakon hapšenja njima je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Direktor policije u Prištini, Samedin Mehmeti, podnio je ostavku na tu dužnost zbog slučaja si.ovanja, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja. Objavljene su dvije verzije slučaja si.ovanja, pozivajući se na nezvanična saznanja izvora iz policije. Jedna verzija objavljena je na Instagramu, a prema njoj jedanaestogodišnja djevojčica bila je u parku u Prištini kada joj je prišao E.R. (26) i rekao joj: “Dušo, sviđaš mi se”, ubrzo nakon toga joj je dodirnuo stomak i leđa. Doveo ju je u neprijatnu situaciju, ali ona nije mogla da reaguje jer joj je nasilnik stavio ruku na usta kako bi ćutala.

Prema drugoj verziji, si.ovanje devojčice počela su trojica maloljetnika u parku u jednom naselju u Prištini, a potom je jedan od njih pozvao i svog brata Ekrema R. (26). On se sumnjiči da je tamo otišao svojim automobilom “pikap”. Sa tog mjesta su krenuli ​​na drugu lokaciju gdje je Ekrem R. nakon kraćeg vremena navodno zaustavio automobil i si.ovao maloljetnu djevojčicu. Posije toga je pozvao i petog osumnjičenog da im se pridruži napastvovanju, piše Mondo.

haber.ba