Početna Vijesti Novosti 4 dana poslije užasa došao na mjesto zločina: Miloš sa Cetinja ostao...

4 dana poslije užasa došao na mjesto zločina: Miloš sa Cetinja ostao bez žene i sinova, u stanu strave zatekao tužan prizor!

Miloš Martinović, koji je u masakru na Cetinju izgubio dva maloljetna sina i suprugu, četiri dana poslije tragedije morao je da uđe u stan smrti kako bi uzeo stvari svoje porodice. Kako piše crnogorska Pobjeda, nesretni čovjek zatekao je jeziv prizor i krvavu prostoriju.

Podsjetimo, Vuk Borilović (34) počinio je stravični masakr na Cetinju kada je ubio deset ljudi i ranio šest iz, za sada, nepoznatog razloga, a nastavak tragedije zaustavili su meci policije, ali i jednog mještanina, koji su ubili pomahnitalog Borilovića.

Kako prenosi crnogorska Pobjeda, Martinovića je po ulasku u iznajmljen stan, koji se nalazi u kući Borilovića, a u kom je sa porodicom do masakra živio, zatekla krv po podu i namještaju, dok su ga na fotelji dočekali djelići mesa koje su otkinuli meci.

– U kuhinji je nesretni čovjek zatekao neiskorištene patrone lovačke municije, ispod kreveta našao je futrolu lovačke puške i mobilne telefone koje je koristila njegova porodica prije nego je brutalno ubijena – piše Pobjeda.

Niko ne može da pretpostavi kako je bilo nesretnom čovjeku dok je gledao užas i mjesto na kom je izgubio sve što je imao i ponovo proživljavao tu tragediju.

– Brižljivo je sakupio ostatke tijela i pohranio ih u crkvi, odakle će, kada bude smogao snage sahraniti ih u porodičnu grobnicu. Neiskorištenu municiju Martinović je ponio sa sobom u porodičnu kuću gdje sada živi – prenosi Pobjeda.

Nakon što je ušao na mjesto zločina i mjesto stradanja svojih najmilijih, Martinović je obavijestio jednog od komandira policijske stanice na Cetinju o nađenim dokazima, a devet komada neiskorištene municije predao je policiji, piše crnogorski list.

Kako dalje navode, istog dana o svemu što se događalo Martinović je poslao mejl obavještenja na adrese načelnika Odjeljenja bezbijednosti Cetinje, direktora Uprave policije i ministra unutrašnjih poslova.

– Dana 16. 08. 2022. oko 13 sati i 30 minuta sam pošao u Medovinu bb, kuću gdje se desio zločin da uzmem lične stvari. Tom prilikom sam u kući, pored ličnih stvari, u kuhinji našao neiskorištenu puščanu municiju (patrone). Po svemu sudeći, zaključujem da nije urađen uviđaj i ispoštovane zakonske procedure – napisao je Martinović, a prenijela je Pobjeda.

Ukazao je da je ponovo proživio teške trenutke i iskazao otvorenu sumnju da li policija uopšte želi da rasvijetli zločin koji se desio 12. avgusta na Cetinju.

– Osjećam se povrijeđenim zbog ovako neodgovornog odnosa prema žrtvama ovog monstruoznog zločina, prevashodno članovima moje porodice. U nevjerici da, pored sve muke, moram po kući da kupim neispaljenu municiju i ostale tragove zločina, gubim nadu da policija uopšte želi da rasvijetli ovaj zločin – stoji u pismu koje je objavio crnogorski portal.

ekskluziva.ba