Početna Vijesti Novosti Kako su se upoznali i zavoljeli Igor Jurić i Milena Ivanović: Sve...

Kako su se upoznali i zavoljeli Igor Jurić i Milena Ivanović: Sve je počelo na snimanju jedne domaće emisije!

O ljubavi Igora Jurića i Milene Popović Ivanović bruji cijela Srbija, a mnoge zanima kako su se njih dvoje upoznali zavoljeli… Sve je počelo kada je Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića objavila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa Igorom Jurićem u opisu koje je napisala “Podrška”.

Vijest da su Milena i Igor Jurić u ljubavnoj vezi eksplodirala je na medijskom nebu Srbije, a sve je zanimalo kako su se upoznali i zavoljeli Igor i Milena.

Naime, par se upoznao tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, a tragedije kroz koje su oboje prošli – on nakon gubitka djeteta, a ona nakon gubitka supruga – zbližile su ih do danas.

Tako sada Igor Jurić i Milena duže od godinu dana žive zajedno, tvrdi izvor blizak srećnom paru, a mnogi su primijetili da Milena nikad bolje nije izgledala, te da joj ljubav mnogo prija.

Igor je bio razveden kada je započeo vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mjestima. Posljednjih godinu dana žive zajedno u centru Novog Sada, kod Spensa.

“Igorova kćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere,” otkrio je izvor “Blica”.

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Sjevernoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, nazvane po njegovoj stradaloj kćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

Igor Jurić se godinama bori da ljude edukuje i da pomogne svima koji su pretrpjeli gubitak bliskog člana porodice.

ekskluziva.ba