Početna Vijesti Novosti Jecaj dede ubijenih dječaka na Cetinju: Otkrio u kakvim su odnosima bili...

Jecaj dede ubijenih dječaka na Cetinju: Otkrio u kakvim su odnosima bili sa Borilovićem: “Sve je laž”

Deda pobijenih mališana kaže da je Vuk tri-četiri dana prije masakra sklonio suprugu L. B. (35) i djecu u Tivat,.

On nije ubio samo moje unuke i snahu, on je ubio sve nas! Mojim unucima je otkinuo glavu karabinom! Svima je pucao u glavu. Makar da nam je jedno dijete ostavio.

Ovim riječima, kroz plač, juče je, dan pošto je sahranio unuke Marka (8) i Mašana (11) i snahu Natašu (35), za Objektiv govorio Pero Martinović, čiju je porodicu u crno zavio pomahnitali Vuk Vučko Borilović (34) tokom krvavog pira prošlog petka na Cetinju.

– Moj sin Miloš, snaha Nataša i unuci živjeli su kod njega kao podstanari. Meni su Borilovići rođaci. Nikakve svađe nije bilo između njih, kao što se priča. Sve je to laž. Ma, grke riječi nije bilo. Sve je bilo normalno. Moji su bili dobri sa njihovom djecom, ništa nije slutilo na ovo zlo – priča Martinović.

Deda pobijenih mališana kaže da je Vuk tri-četiri dana prije masakra sklonio suprugu L. B. (35) i djecu u Tivat.

– Znam da se čudno ponašao u posljednje vrijeme. Prebio je kolegu, oštetio mu auto i gađao mu kuću. Tu je zatajila vlast, da su ga stavili u zatvor… – ističe neutješni čovjek.

Petar kaže da je Borilović poslije masakra pozvao najprije njegovog sina Miloša, kome je rekao da je ubio svoju i njegovu familiju, piše Objektiv.

– Nakon toga je pozvao suprugu Milana Mitrovića da joj kaže da joj je ubio muža – kazuje deda ubijenih mališana.

Na pitanje da li nekoga krivi za smrt svojih najbližih, Pero odgovara:

– Nema koga da krivimo kada je on mrtav. Ne krivimo njegovu majku. Da je on živ, onda bi to bilo drugačije.

Povodom informacije da je Vuk Borilović sahranjen tajno i van Cetinja, Pero kaže da nije ni mogao da bude sahranjen na nekom od grobalja na kojima počivaju njegove žrtve.

Majka Vuka Vučka Borilovića, Svetlana, od petka ne može da se povrati od šoka. Dok se gušila u suzama, jedva je prihvatila da za Objektiv kaže koju riječ.

– Ne mogu da shvatim da je moj sin to napravio. Nije sa rođacima i komšijama bio u svađi. Jeste imao probleme na poslu. Moj sin nije bio psihički bolestan i nije trebalo da ide kod psihijatra – rekla je juče za Objektiv majka masovnog ubice.

Ova žena dodaje i da se njen pokojni sin „lijepo slagao sa suprugom”, a na pitanje gdje se ona sada nalazi, uslijedilo je samo: „Ne znam.”

Svetlana nam je otkrila da je njen sin sahranjen van grada.

– Ništa više neću govoriti. Samo policiji – jedva je od plača prozborila Svetlana.

haber.ba