Početna Vijesti Novosti RUKA TI SE POZLATILA I OSUŠILA ŠTO UBI BIJEDNOG CRVA: Vladimir Tomović...

RUKA TI SE POZLATILA I OSUŠILA ŠTO UBI BIJEDNOG CRVA: Vladimir Tomović i bijesan i tužan zbog masakra na Cetinju, ove riječi kidaju

Vladimir Tomović, rijaliti učesnik, potresen je poslednjim događajem sa Cetinja kada je jedan čovek poubijao 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, i šestoro ranio.

Cela Crna Gora je zavijene u crno, proglašena je trodnevna žalost, a Tomović objavom na Instagramu osudio sve zločine.

– Svakodnevno se susrećemo sa blažim ili težim oblicima psihičkih oboljenja na koja se niko ne osvrće. Sada kada se desila ova tragedija upiremo prst ka kome? Ka tome Boriloviću koji je lišio života nedužna bića? On je egzekutor i ono što osećam u dubini duše je žal jer je ubijen. Žalim jer kada zagrebem još dublje shvatim da je njemu najveća kazna bila da bude živ i da se svakoga jutra budi i razmišlja o košmarima koji ga u snu progone. Da nema mira ni kada otvori oči i suoči se sa činjenicom da je monstrum koji je ugasio nevine živote. Molio bih se da živi što duže odbačrn od shvih”, napisao je Tomović.

– Egzekutor je Borilović, a nalogodavac je sistem u našoj raspaloj državi. Mehanizam je takav da kada vidiš umobolnog čoveka trudiš se da ga ili ismeavaš ili da ga zaobiđes. Duševne bolesnike ne treba ni ismravati niti ih zaobilaziti. Njima treba stručna pomoć jer ako se taj problem u korenu ne poseće, svedoci smo da može da eskalira u mnogo veći, nažalost svih nas a posebno na žalost porodica žrtava. Neno Kaluđeroviću. Ruka ti se pozlatila i osušila. Pozlatila se sto ubi bednog crva a osušila jer ga ne pusti da živi dugo i da jede komad po komad svog mesa crkavajući kao poslednji ljudski otpad na smetlistu života”, završio je Tomović.

kurir.rs