Početna Vijesti Novosti Oglasio se kolega monstruma sa Cetinja: Samo je ovo imao da kaže...

Oglasio se kolega monstruma sa Cetinja: Samo je ovo imao da kaže o njemu!

Vijest o tragediji na Cetinju, koju je počinio Vuk Borilović (34) šokirala je njegove kolege iz Nacionalnog parka ”Lovćen”.

– Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu, zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara… Bio je radan i vrijedan čovjek, ali u posljednje vrijeme je bilo upadljivo da se povukao, bio je kao ”usamljeni vuk”. Došao bi na posao, uradio šta treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je volio, a koga nije volio i to mu se vidjelo, ispričao je kasno sinoć za Pobjedu jedan od Borilovićevih kolega iz NP ”Lovćen” navodeći da ovakav događaj može biti rezultat jedino pomračenja uma, prenosi Republika.

 

Tridesetčetvorogodišnji Vuk Borilović usmrtio je juče 11 osoba na Cetinju, a potom je ubijen. On je pucao na više ljudi u blizini svog mjesta stanovanja.

Kako su naveli očevici, napadač je prvo ubio komšinicu i njenu djecu, nakon čega je pozvao supruga ubijene i rekao mu šta je uradio. Potom je, prema istim izvorima, nastavio sa napadom, pucajući na komšije i prolaznike.

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić nakon okončanog uviđaja na Cetinju rekla je da su na licu mjesta zatekli devet smrtno stradalih osoba.

U međuvremenu su, kako je rekla, dobili informaciju iz Kliničkog centra Crne Gore da su još dvije osobe podlegle povredama, prenijele su Vijesti.

Izvor: Kurir