Početna Vijesti Novosti MONSTRUMA SA CETINJA UBIO KOMŠIJA: Borilović (34) krenuo u krvavi pir navodno...

MONSTRUMA SA CETINJA UBIO KOMŠIJA: Borilović (34) krenuo u krvavi pir navodno zbog neplaćene kirije! Novi detalji masakra (VIDEO)

Tridesetčetvorogodišnji Vučko Borilović usmrtio 11 osoba, a ranio šestoro, pa je potom ubijen. Tužiteljka Crne Gore rekla je da je Borilovića, koji je na Cetinju ubio deset osoba, ubio komšija.

On je pucao na više ljudi u blizini njegovog mesta stanovanja na Cetinju. Pozivajući se na izvore iz policije i tužilaštva među poginulima ima i maloljetnih osoba.

Očevici su navodno izjavili, da je napadač prvo ubio komšinicu i njenu decu, a nakon toga pozvao supruga ubijene i kazao mu šta je uradio, pišu Vijesti. Potom je, prema istim izvorima, nastavio sa napadom, pucajući na komšije i prolaznike.

Krvavi pir na Cetinju, otpočeo je prema tvrdnjama izvora upoznatih sa situacijom, posle navodnog kašnjenja u plaćanju kirije.

Porodica koja je stanovala kao podstanar kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio bar 10 ljudi, kasnila je, navodno, sa plaćanjem, piše Telegraf.

Crnogorska tužiteljka je rekla da je na licu mesta zatekla devet tela. „Deseta žrtva je preminula u bolnici, a jedanaesta žrtva je sam napadač Vuk Borilović“, dodala je ona za Vijesti..

Prema nejnim rečima, među nastardalima je i dvoje dece. Pucnjava se desila u blizini Vladinog doma, a među povređenima je i jedan policajac koji je prevezen u Klinički centar Crne Gore i njegovo stanje je stabilno.

Kurir.rs/mediji