Početna Vijesti Novosti (VIDEO) SNIMAK PROCURIO U JAVNOST/ Direktor Zavoda ulijeće u kancelariju, nasrće i...

(VIDEO) SNIMAK PROCURIO U JAVNOST/ Direktor Zavoda ulijeće u kancelariju, nasrće i hvata za vrat uplašenu radnicu…

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara, hvata je za vrat i gura u fotelju…

Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, uletio je u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svjedoka fizički napao radnicu.

Još jedna demonstracija sile (uz onu koju smo vidjeli na stadionu Partizana) u jednom dana će možda navesti da se u Srbiji upali poneki alarm, piše Nova.rs.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara, hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

Bojović zatim odlazi do jednog od dva svjedoka, žestoko se obraća, pokazuje prstom, a onda nastavlja započetu svađu. Sve vrijeme žena koja sedi za stolom nemo posmatra i nervozno “lomi” prste vjerovatno šokirana razvojem događaja.

Ovaj snimak se pojavio u javnosti, a navodno je djevojka na bolovanju i plaši se da tuži Bojovića ili da to objavi, zaključuje se u tekstu Nove.rs.

depo.ba