Početna Vijesti Novosti Vlasnik poljskog busa: Ljudi, nemojte me mučiti, moj život je uništen!

Vlasnik poljskog busa: Ljudi, nemojte me mučiti, moj život je uništen!

“Jedanaest osoba umrlo je na mjestu, a dvanaesta je umrla u operacijskoj sali. Deseci su u bolnicama. U šoku sam, na tabletama za smirenje. Život mi je uništen”, kaže Jacek Antoszkiewicz, vlasnik transportne tvrtke Megapol čiji je autobus doživio tešku nesreću u Hrvatskoj jučer rano ujutro.

Podsjetimo, nesreća se dogodila jučer oko 5:40 na 62. kilometru autoceste A4 prema Zagrebu, između Jareka Bisaškog i Podvoreca.

“Autobus je po redu vožnje krenuo u petak u 9 sati sa željezničke stanice Warszawa-Zachodnia”, objašnjava u razgovoru za Fakt Jacek Antoszkiewicz. “U vozilu su bile 44 osobe, uključujući dva iskusna vozača”, dodao je. Prema njegovim riječima, autobus je bio ispravan, prošao je sve tehničke testove, no nije želio reći je li vozačima ovo bila prva tako duga ruta.

“Ljudi, nemojte me mučiti. Šokiran sam i na tabletama za smirenje. Moj život se raspao. Za mene je to strašna tragedija”, govori u očaju.

Hodočašće je organizirao ured Bratovštine sv. Josipa. Među hodočasnicima su bila tri svećenika, šest časnih sestara i hodočasnici iz okolice Konina, Sokołówa i Jedlnie kod Radoma.

ekskluziva.ba